Laserakupunktio

Hoito vastaa täysin perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista hoitoa. Hoito kuitenkin toteutetaan lasersäteellä neulojen sijaan, joten ihon alle ei mennä vaan akupisteet käsitellään laserkynällä.  Laserin ei tarvitse olla tehokas ,koska pisteet sijaitsevat pinnalla eikä laserin tarvitse tunkeutua syvälle. Hoidettaessa käytetään matalalaserikynää, joka on täysin vaaratonta ja kivutonta asiakkalle.

Laserhoito tehoaa nopeasti ja se on täysin kivutonta. Käsittely rentouttaa ja potilas usein nukahtaa hoidon aikana. Kipu saattaa kuitenkin joskus kasvaa hetkellisesti vuorokauden sisällä hoidosta kun paranemisprosessi käynnistyy. Yleensä kuitenkin jo seuraavana päivänä on asiakas parempi vointinen.

Laserakupunktion vaikutukset ovat samanlaiset kuin neula-akupunktion. Eli sillä voidaan hoitaa samoja vaivoja kuin neula-akupunktiolla. Sillä voidaan vaikuttaa mm. epiteelikudoksen ja kollageenin muodostumiseen, verenkiertoon, turvotukseen, kipuun yms. Se onkin erittäin hyvä hoitomuoto ns. neulakammoisille ihmisille.  Myös koirille laserakupunktio on hyvä vaihtoehto sen kivuttomuuden vuoksi.

Ota yhteyttä