Kasvoakupunktio Vantaa

Akupunktio-opin mukaan kasvot ovat ihmisruumiin keskeinen alue, sillä lähes kaikki meridiaanit eli energiakanavat ja niiden sisäiset haarat joko alkavat tai päättyvät kasvoihin - kasvot kertovat ihmisen terveydentilasta selvästi.

Niin sanotussa kauneusakupunktiossa käytettyjä pisteitä on niin kasvoissa kuin muualla vartalossakin. Neuloina käytetään hienon hienoja, steriilejä kasvoneuloja.

Pitkäaikaisessa käytössä kosmetiikan sisältämät kemialliset aineet rasittavat ja tuhoavat kudoksia. Akupunktion elävöittää kasvojen ihoa pehmeästi ilman kemiaa tai kauneuskirurgiaa. Kasvojenkohotus akupunktiolla onkin luonnonmukainen keino hidastaa ikääntymistä ja solujen vanhenemista.

Kemialliset hoitomenetelmät kuten Botox -injektiot puuduttavat ja "jäykistävät" kasvolihakset paikoilleen, kun taas kasvoakupunktion teho on täysin päinvastainen; se avaa kasvojen energiakulun ja lisää verenkiertoa. Näin lihaksilla on mahdollisuus säilyttää kimmoisuutensa ja ilmeetkin kasvoilla säilyvät.

Hoito parantaa ihon väriä ja kosteuttaa lisäämällä kollageenin tuotantoa. Se poistaa pieniä juonteita ja ryppyjä ja madaltaa syviä, sekä kiinteyttää ihoa. Hoito ennaltaehkäisee iän tuomia muutoksia ja poistaa iholta stressin aiheuttamia vaikutuksia.

Kasvoakupunktio helpottaa myös purentahäiriöitä ja kireitä niska-hartiaseudun lihaksia. Myös iho, korvat ja silmät hyötyvät aineenvaihdunnan vilkastumisesta. Kasvohalvausta hoidetaan myös tällä hoidolla. Lisäksi hoidossa pyritään koko kehon hyvinvointiin. Kauneutta rajoittavia tekijöitä on mm. häiriöt ruoansulatuksessa, nukkumisessa, kuukautisissa, mielessä (stressi). Samalla hoitokerralla pystytään hoitamaan myös muita vaivoja.

KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO JA KASVOAKUPUNKTIO

  1. hidastaa kasvojen ikääntymistä
  2. tiivistää huokosia ja lieventää pigmenttimuutoksia
  3. parantaa kollageeni- ja elastiinituotantoa
  4. parantaa lihastonusta ja lisää kasvojen kimmoisuutta
  5. vähentää silmien turvotusta ja kirkastaa silmiä
  6. parantaa hormonaalista tasapainoa ja auttaa akneen
  7. auttaa kasvojen allergisiin reaktioihin
  8. palauttaa kasvoille nuorekkaan hohdon

Amerikkalaisen Clinical Acupuncture-lehden v.1996 julkaiseman tutkimuksen mukaan 90 % 300:sta kosmeettista akupunktiota saaneesta henkilöstä sai näkyvän muutoksen hoitosarjan aikana. Kosmeettisen akupunktion jälkeen iho näytti nuorekkaammalta, kuulaammalta ja lihakset olivat kimmoisammat.

Tutkimuksessa todettiin, että hoitosarjan jälkeen henkilöt näyttivät 5-10v nuoremmilta. Hoitosarjaksi suositellaan 7-10 kertaa.

Ota yhteyttä